×
Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

dfgfgfd
Pro Omega Ultra , TISSO 2x 150ml

Pro Omega Ultra , TISSO 2x 150ml

 29,95

Met zijn hoge verhouding van omega-3 tot omega-6-vetzuren kan Pro Omega Ultra een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de omega-3-balans van het lichaam.

  • Gratis levering boven de €40 (NL/BE)
  • Gratis persoonlijk advies
  • Zuivere & goed opneembare supplementen
  • Op werkdagen voor 14:00u besteld, dezelfde dag verstuurd

Beschrijving

Pro Omega Ultra – TISSO 2x 150ml

 Dit supplement bevat een hoge verhouding van omega-3- tot omega 6-vetzuren. Daarmee levert het een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de omega-3-balans in het lichaam.

Belang van omega-3-vetzuren 

Ons lichaam heeft omega-3-vetzuren nodig voor gezonde hersenen en ogen en voor een goed werkend hart. Ook draagt omega 3 bij aan een gezonde zwangerschap voor moeder en kind. Omega-3-vetzuren beschermen ons bovendien tegen hart- en vaatziekten.

Symptomen van een omega-3-tekort

Over het algemeen halen we omega-3-vetzuren uit voeding – en dan met name uit vis. Mensen die weinig omega 3 via de voeding binnenkrijgen, kunnen te maken krijgen met een omega-3-tekort. Een dergelijk tekort herken je bijvoorbeeld aan vermoeidheid, broze nagels, dorst, moeite met concentreren, wazig zien en een slecht geheugen. 

In het geval van een tekort is het raadzaam om deze vetzuren bij te slikken. Voorbeelden van omega-3-vetzuren zijn docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). Naast 845 mg DHA en 625 mg EPA bevat Pro Omega Ultra ook nog 380 mg palmitolzuur (Omega-7) per dosis van 10 ml). Al deze vetzuren zijn verwerkt in hun natuurlijke vorm, wat een optimale opname bevordert.

Pro Omega Ultra

Dit supplement bevat een citroenaroma voor een lichte, frisse smaak. Daarnaast zijn de gevoelige vetzuren effectief beschermd tegen oxidatie door de toegevoegde antioxidant vitamine E en doordat de flessen gevuld zijn onder stikstof. Dit product bevat ook natuurlijke astaxanthine.

 

Omega-3 davon DHA (Docosahexaensäure) davon EPA (Eicosapentaensäure) davon andere Omega-3 Fettsäuren 2350 mg 1070 mg 755 mg 525 mg
Omega-7 (cis-Palmitoleinsäure) 640 mg
Tocopherole + Tocotrienole davon α-, β-, δ-Tocopherol davon γ-Tocopherol davon α-, β-, γ-, δ-Tocotrienole
  davon α-Tocopherol-Äquivalent (Vitamin E)
198,8 mg 60,7 mg 119,7 mg 18,4 mg 52,6 mg 438,2 78,3
Astaxanthin (Haematococcus-pluvialis-Extrakt) 1 mg
* Prozent der täglich empfohlenen Zufuhrmenge, gem. LMIV ** Internationale Einheiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pro Omega Ultra , TISSO 2x 150ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.