×
Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

ProBiotica HistaminX – Seeking Health

ProBiotica HistaminX – Seeking Health

 36,95

ProBiota HistaminX bevat probiotische soorten die het histamineniveaus in het maag-darmkanaal niet verhogen.

Beschrijving

Probiotica ProBiota HistaminX – Seeking Health

 Heb je histamine intolerantie, maar wel behoefte aan probiotica? Goed nieuws! Deze probiotica, Probiota HistaminX van Seeking Health, bevat probiotische soorten die het histamineniveau in het maag-darmkanaal niet verhogen.

Door medicijngebruik of een ongezond voedingspatroon kunnen onze darmbacteriën uit balans raken. Wanneer dit gebeurt, ontstaan er allerlei vervelende lichamelijke klachten. Probiotica zijn minuscule, levende micro-organismen die ons helpen de balans weer terug te krijgen. Een gezonde maag- en darmflora ondersteunt de energiehuishouding, de werking van het immuunsysteem en hersenfunctie en draagt bij aan een betere spijsvertering.

Probiotica voor een histaminevrij dieet

Histamine is een integraal onderdeel van het biologische afweersysteem van het lichaam, ook in het maag-darmstelsel. We vinden histamine ook in verschillende voedingsmiddelen. Sommige mensen hebben echter een overgevoeligheid voor histamine. Dit veroorzaakt verschillende klachten, zoals afwijkende ontlasting, hoofdpijn, hartkloppingen, slapeloosheid en een verstopte neus.

In deze probiotica van Seeking Health zijn probioticasoorten die histamine produceren uitgesloten. De speciaal geselecteerde histamine-vriendelijke soorten zitten in een zuurbestendige capsule met vertraagde afgifte. Hierdoor wordt ook in het laatste gedeelte van het darmstelsel intacte probiotica afgeleverd. Deze slimme formule helpt het lichaamseigen microbioom te ondersteunen. Daarnaast kan het helpen bij het optimaliseren van de metabolisatie van via voeding ingenomen histamine.