Continue Reading">
Eqology Artic Oil (zes maanden pakket) 7x Artic oil

Eqology Artic Oil (zes maanden pakket) 7x Artic oil

 252,00

Koop Product

Beschrijving

Pure Omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak. Pure omega 3-olie van 100% arctische, duurzaam gevangen kabeljauw.

De beste visolie voor meer energie, een sterker immuunsysteem, gezonde vaten, een goede concentratie, een mooiere huid, gezondheid en vitaliteit.

Met unieke test om jouw bloedwaardes te bepalen. Hoe is de verhouding omega 6 / omega 3 in jouw bloed? Doe de vingerpriktest voordat je met de olie begint. Na vijf maanden herhaal je de test. Je zult versteld staan van het resultaat!

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de EQ Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.
Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven
Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3
Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren
Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie
Toegevoegde polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak
100% natuurlijk
Aanbevolen hoeveelheid (dosering per dag)
Aanbevolen dagelijkse dosis is 0,15 ml per 1 kg lichaamsgewicht. Volwassenen >50 kg: 7,5 ml (ongeveer 1,5 theelepel) per dag. Volwassene > 80 kg: 12 ml (ca 1 eetlepel) per dag. Wij raden een dubbele dosis aan in de eerste 2 maanden. Neem dan 2 maal per dag 1 dosis.

Waarschuwing
Raadpleeg uw arts als u anticoagulantia gebruikt, zwanger bent of als u het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar oud.

Bewaren
Ongeopende flessen moeten worden opgeslagen op een donkere, droge en koele plaats of in de koelkast. Geopende flessen moet worden gekoeld en gebruikt worden binnen 90 dagen. Bij het opslaan onder 4°C kan het product ondoorzichtig worden als gevolg van het stollen van de olijfolie. Na een paar minuten op kamertemperatuur zal het weer helder worden. Bewaar buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten
Visolie (EPA en DHA), koudgeperste olijfolie, vitamine E (anti-oxidant), Flavour (citroen), vitamine D3.

Voedingswaarde per dagelijks aanbevolen doses
Per 7,5 ml / Per 12 ml
Energie 60,75 kcal / 97,21 kcal
Verzadigde vetten 1381 mg / 2210 mg
Enkelvoudig onverzadigde 3549 mg / 5678 mg
waarvan Omega-9 1040 mg / 1664 mg
Meervoudig onverzadigde 1295 mg / 2072 mg
waarvan Omega-3 1144 mg / 1832 mg
waarvan EPA 397 mg / 635 mg
waarvan DHA 567 mg / 907 mg
Polyphenolen 0,6 mg / 1 mg
Vitamine D3 6,25 mcg (125 %*) / 10 mcg (200 %*)
* van referentiewaarde ADH

Essentiële vetzuren
Vetzuren zijn zeer belangrijk en zorgen ervoor dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop en ademhaling en de huid werken zoals ze zouden moeten werken. Vetzuren worden onderverdeeld in omega-3, -6 en -9. Omega-3 en -6 zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat we niet in staat zijn om ze te produceren via ons lichaam, maar moeten ze binnenkrijgen via onze voeding of als aanvulling. Deze vetzuren zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de hersenen, de functie van het immuunsysteem en de regeling van de bloeddruk, en het is zeer belangrijk om ze dagelijks in te nemen voor een optimale werking.

Een veranderd dieet
Voor de industriële revolutie had het westerse dieet ongeveer net zoveel omega-3 als omega-6. De laatste 40-50 jaren zijn er echter grote veranderingen opgetreden in wat we eten. Vandaag verbruiken we veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën uit bijv. soja, zonnebloem en maïs, die tot 80% omega-6 bevattenen weinig of geen omega-3. Er zit ook een grote hoeveelheid omega-6 in moderne diervoeders dus ook in de dieren die we consumeren - hetzelfde kan gezegd worden voor diervoeders voor gekweekte vis.

EQ omega-3 test kit
Een onbalans met te veel omega-6-vetzuren kan een groot probleem zijn voor jouw gezondheid. Helaas is dit het geval voor de meesten van ons, zonder dat we het weten. Vandaag is de verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren in het typisch westerse dieet tussen 10:1 en 20:1. Dit betekent dat we tot 20 maal meer omega-6 binnekrijgen dan omega-3. De aanbevolen factor is lager dan 5:1. Tijdens de laatste tien jaar is het uitgegroeid tot algemene kennis dat langdurige ontstekingen een drijvende factor is in verschillende chronische ziekten, hart- en vaatziekten, diabetes type2 en obesitas. Een verhouding groter dan 5:1 verhoogt de duur en ernst van ontstekingsreacties. Een verbeterde omega-6 en omega-3 verhouding zou een van de sleutels zijn tot betere gezondheid en het verminderen van chronische ziekten.

Omega-9
We voegden ook omega-9 vetzuren toe met een hoog niveau van polyfenol antioxidanten uit een unieke koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie die is bekroond met de NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9 draagt bij aan het behoud van een gezond cardiovasculair systeem en een uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel. De oplossing voor het voorkomen van ontstekingsreacties en hart- en vaatziekten is het vergroten van de inname van hoge kwaliteit omega-3 en omega-9, in plaats van alleen de inname van omega-6 verminderen.

Goed om te weten
Voedingssupplementen zijn geen vervanger van een gezond en gevarieerd dieet.
Geproduceerd volgens GMP standaard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eqology Artic Oil (zes maanden pakket) 7x Artic oil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *