Wil je een betere gezondheid en meer vitaliteit? Bestel hier de pure producten van Eqology.  De beste keuze voor jouw lijf...
EQ Pure Arctic Oil
EQ Vegan Shake
EQ Pure Arctic Oil
Waarom is de verhouding tussen omega 6 en omega 3 vetzuren zo belangrijk voor onze cellen en daarmee onze gezondheid..bekijk de video
Waarom eqology visolie zo'n exclusief en hoogwaardig product...bekijk de video:
Pure Omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak. Pure omega 3-olie van 100% arctische, duurzaam gevangen kabeljauw.

De beste visolie voor meer energie, een sterker immuunsysteem, gezonde vaten, een goede concentratie, een mooiere huid, gezondheid en vitaliteit.

Met unieke test om jouw bloedwaardes te bepalen. Hoe is de verhouding omega 6 / omega 3 in jouw bloed? Doe de vingerpriktest voordat je met de olie begint. Na vijf maanden herhaal je de test. Je zult versteld staan van het resultaat!

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de EQ Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.
  •  Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven
  • ​Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3 
  • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
  • ​De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie
  • ​Toegevoegde polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak
  • ​100% natuurlijk
Aanbevolen hoeveelheid (dosering per dag)
Aanbevolen dagelijkse dosis is 0,15 ml per 1 kg lichaamsgewicht. Volwassenen >50 kg: 7,5 ml (ongeveer 1,5 theelepel) per dag. Volwassene > 80 kg: 12 ml (ca 1 eetlepel) per dag. Wij raden een dubbele dosis aan in de eerste 2 maanden. Neem dan 2 maal per dag 1 dosis.

Waarschuwing
Raadpleeg uw arts als u anticoagulantia gebruikt, zwanger bent of als u het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar oud.

Bewaren
Ongeopende flessen moeten worden opgeslagen op een donkere, droge en koele plaats of in de koelkast. Geopende flessen moet worden gekoeld en gebruikt worden binnen 90 dagen. Bij het opslaan onder 4°C kan het product ondoorzichtig worden als gevolg van het stollen van de olijfolie. Na een paar minuten op kamertemperatuur zal het weer helder worden. Bewaar buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten
Visolie (EPA en DHA), koudgeperste olijfolie, vitamine E (anti-oxidant), Flavour (citroen), vitamine D3.

Voedingswaarde per dagelijks aanbevolen doses
Per 7,5 ml / Per 12 ml
Energie 60,75 kcal / 97,21 kcal
Verzadigde vetten 1381 mg / 2210 mg
Enkelvoudig onverzadigde 3549 mg / 5678 mg
  waarvan Omega-9 1040 mg / 1664 mg
Meervoudig onverzadigde 1295 mg / 2072 mg
  waarvan Omega-3 1144 mg / 1832 mg
  waarvan EPA 397 mg / 635 mg
  waarvan DHA 567 mg / 907 mg
Polyphenolen 0,6 mg / 1 mg
Vitamine D3 6,25 mcg (125 %*) / 10 mcg (200 %*)
* van referentiewaarde ADH

Essentiële vetzuren
Vetzuren zijn zeer belangrijk en zorgen ervoor dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop en ademhaling en de huid werken zoals ze zouden moeten werken. Vetzuren worden onderverdeeld in omega-3, -6 en -9. Omega-3 en -6 zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat we niet in staat zijn om ze te produceren via ons lichaam, maar moeten ze binnenkrijgen via onze voeding of als aanvulling. Deze vetzuren zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de hersenen, de functie van het immuunsysteem en de regeling van de bloeddruk, en het is zeer belangrijk om ze dagelijks in te nemen voor een optimale werking.

Een veranderd dieet
Voor de industriële revolutie had het westerse dieet ongeveer net zoveel omega-3 als omega-6. De laatste 40-50 jaren zijn er echter grote veranderingen opgetreden in wat we eten. Vandaag verbruiken we veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën uit bijv. soja, zonnebloem en maïs, die tot 80% omega-6 bevattenen weinig of geen omega-3. Er zit ook een grote hoeveelheid omega-6 in moderne diervoeders dus ook in de dieren die we consumeren - hetzelfde kan gezegd worden voor diervoeders voor gekweekte vis.

EQ omega-3 test kit
Een onbalans met te veel omega-6-vetzuren kan een groot probleem zijn voor jouw gezondheid. Helaas is dit het geval voor de meesten van ons, zonder dat we het weten. Vandaag is de verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren in het typisch westerse dieet tussen 10:1 en 20:1. Dit betekent dat we tot 20 maal meer omega-6 binnekrijgen dan omega-3. De aanbevolen factor is lager dan 5:1. Tijdens de laatste tien jaar is het uitgegroeid tot algemene kennis dat langdurige ontstekingen een drijvende factor is in verschillende chronische ziekten, hart- en vaatziekten, diabetes type2 en obesitas. Een verhouding groter dan 5:1 verhoogt de duur en ernst van ontstekingsreacties. Een verbeterde omega-6 en omega-3 verhouding zou een van de sleutels zijn tot betere gezondheid en het verminderen van chronische ziekten.

Omega-9
We voegden ook omega-9 vetzuren toe met een hoog niveau van polyfenol antioxidanten uit een unieke koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie die is bekroond met de NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9 draagt bij aan het behoud van een gezond cardiovasculair systeem en een uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel. De oplossing voor het voorkomen van ontstekingsreacties en hart- en vaatziekten is het vergroten van de inname van hoge kwaliteit omega-3 en omega-9, in plaats van alleen de inname van omega-6 verminderen.

Goed om te weten
Voedingssupplementen zijn geen vervanger van een gezond en gevarieerd dieet.
Geproduceerd volgens GMP standaard.
EQ K2+D3
Waarom is vitamine K2 en D3 belangrijk voor schone soepele vaten en sterke botten...bekijk onderstaande video:
Dr Hogvik legt uit waarom vitamine K2 belangrijk is voor hart en bloedvaten:
Klinische studies tonen aan dat ons lichaam dagelijks minimaal 180 microgram van deze vitamine nodig heeft om er een goed effect van te hebben in samenwerking met Vitamine D3. Om deze reden heeft Eqology haar vorige versie van K2 Plus verbeterd zodat het nu per capsule een dubbele hoeveelheid Vitamine K2 bevat, 200 mcg, en een dubbele hoeveelheid Vitamine D3, 10 mcg. De afmeting van de capsule is daarbij gelijk gebleven.

Vitamine K2
De effecten van Vitamine K uiten zich in het activeren van enzymen van diverse specifieke proteïnen die van belang zijn bij fysiologische en biochemische processen. De meest belangrijke is daarbij de activatie van diverse stollingsfactoren die essentieel zijn om bloedplaatjes samen te brengen en daarmee bloedingen te stoppen. Dit is de hoofdreden waarom iedereen een minimale hoeveelheid Vitamine K nodig heeft om te overleven. Er zijn diverse vormen van Vitamine K, waarbij K1 en K2 de meest belangrijke zijn. Door gezond te eten krijg je voldoende Vitamine K1 binnen uit onder andere groene groentes zoals broccoli en spruitjes. Vitamine K2. En vooral de zogenaamde MK-7 variant, treffen we echter nog maar amper aan in het Westerse dieet, want deze vitamine wordt aangemaakt door goede bacteriën bij de fermentatie van bepaalde voeding die bij ons zeer zeldzaam is zoals bijvoorbeeld natto. Natto is rijk aan Vitamine K2 en staat in Japan bekend als een zeer gezond bestanddeel van de voeding.

De noodzaak van Vitamine K is vooral onderkend op het gebied van gezonde botten. Een verminderde botmassa en botsterkte kan leiden tot botbreuken dus het is van belang om aandacht te geven aan de vitaminen en mineralen die van essentieel belang zijn voor het handhaven van een gezonde botstructuur. Daarbij speelt Vitamine K2 (MK-7) een hele belangrijke rol bij het vervoer van kalk uit het bloed naar de botten en tanden. Een tekort aan Vitamine K2 verhoogt dus niet alleen het risico op een ongezonde botstructuur, maar ook op het verhogen van aderverkalking.

Vitamine D3
Vitamine D is feitelijk niet echt een essentiële Vitamine, omdat ons lichaam het zelf aan kan maken in de huid op basis van zonlicht. In veel landen, vooral de landen die verder van de evenaar af liggen, is de blootstelling aan voldoende zonlicht echter beperkt en daarnaast bevat ook de veelal bewerkte voeding steeds minder van deze belangrijke vitamine. Er zijn daarnaast geen internationale aanbevelingen ten aanzien van de tijd die je dagelijks in de zon door zou moeten brengen om je Vitamine D niveau in je lichaam op peil te houden. Vitamine D3 supplementen zijn een goede optie om er voor te zorgen dat je over voldoende Vitamine D kunt beschikken; D3 is de variant die ons lichaam nodig heeft vandaar dat deze supplementen meestal worden aangeduid met Vitamine D3. Deze vorm wordt in de lever vervolgens omgezet in het biologisch actieve 1,25 dihydroxy vitamine D.

Waarschuwing
Raadpleeg uw arts indien u anti-stollingsmedicijnen (bloedverdunners) gebruikt, zwanger bent of het product wilt gebruiken voor een kind jonger dan 1 jaar.

Ingrediënten
Vitamine K2 – (menaquinone MK-7), lijnzaad olie (Linum usitatissimum), vitamine D3 (cholecalciferol), gelatine (capsule), stabilisator (glycerol), kleurstof (iron oxides and hydroxides).

Aanbevolen dosering
Voedingswaarde per aanbevolen dagelijkse dosis 1 capsule
Vitamine K2 200 μg
Vitamine D3 10 μg (67% *)
* t.o.v. ADH

Let op
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond, gevarieerd dieet
Bewaren op een droge, donkere plaats bij 15-25 °C, direct zonlicht vermijden en weghouden bij kinderen.
Geproduceerd conform GMP standaard.
EQ Pure Vegan Shake
EQ Shake Pure Vegan is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten. Onze unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder. Dit alles wordt perfect aangevuld door de natuurlijke vanillesmaak. Elk zakje heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden (iedere portie bevat 40g).

Waarom is zo'n goed product?

- Volledig natuurlijk: gemaakt met het oog op veganisten en vegetariërs.
- Iedere portie bevat meer dan 51% eiwit.
- Zonder toegevoegde suikers: gezoet met stevia.
- Slechts 128 Kcal per portie: dit helpt bij het bereiken van al uw sportieve doelen.
- Het eiwit draagt bij aan de groei en het behoud van spiermassa.

EQ Vegan Shake is uitsluitend gemaakt van plantaardige bronnen. Zowel erwten- als rijsteiwitten staan bekend om hun grote voordelen. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft. Ook Quinoa heeft een hoog gehalte aan eiwitten, calcium en ijzer. Deze zaden hebben een hoog waterabsorptievermogen. Baobao-extract is op zijn beurt een echte superfood en een bron van kalium, magnesium, voedingsvezels en voornamelijk vitamine C.

Deze mix is perfect voor iedereen die zijn gewicht en lichaamsbouw probeert te verbeteren of een paar kilo’s wil afvallen.

Aanbevolen dosering
Meng 3 maatlepels (40 g) met 2,5 dl water (kan ook worden gemengd met sojamelk, rijstmelk, amandelmelk etc.) in een shaker of beker. Elk zakje heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden.

Ingredients
Erwteneiwitisolaat, quinoameel, rijsteiwit, zoetstoffen (erythritol, steviolglycosiden), natuurlijke smaak (baobab-poeder (Adansonia Digitata L.)), rode-algenpoeder (Lithothamnium Calcareum), inuline, creatinemonohydraat, acerola-extract (Malpighia Punicifolia), smaakstof (vanille), kleurstof (bètacaroteen), verdikkingsmiddel (xanthaangom).

Voedingswaarde
Voedingswaarde 100 g* / 40 g**
Energie (kcal) 321 / 128
Energie (kJ) 1340 / 536
Vetten 3,46 g / 1,38 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,67 g / 0,27 g
Koolhydraten 26,0 g / 10,4 g
waarvan suikers 1,69 g / 0,68 g
Eiwit 50,93 g / 20,37 g
Zout 2,0 g / 0,8 g
* per 100 g poeder

** per portie inclusief poeder en water

Vitaminen & mineralen

Vitaminen & mineralen 100 g* / 40 g** RI
Vitamine C 220,00 μg /  88,00 μg 100%
Calsium 1536,57 μg /  614,63 μg 77%
IJzer 8,15 mg / 3,26 μg 23%
Magnesium 154,50 mg / 61,89 μg 16%
Mangaan 0,87 mg /  0,35 μg 17%
Jodium 320,00 mg / 128,00 μg 85%
* per 100 g poeder
** per portie inclusief poeder en water

RI = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8.400 kJ/2.000 kcal)

Andere ingrediënten
Andere ingrediënten 100 g* / 40 g**
Algalith 5,00 g /2,00 g
Baobab 5,00 g / 2,00 g
Creatine 1,25 g / 0,50 g

* per 100 g poeder
** per portie inclusief poeder en water

Aminoprofiel
Aminozuren 100 g*
L-Alanine 2,37 g
L-Arginine 4,53 g
L-Asparaginezuur 5,85 g
L-Cystine 0,60 g
L-Glutaminezuur 8,92 g
Glycine 2,17 g
L-Histidine 1,30 g
L-Isoleucine 2,34 g
L-Leucine 4,42 g
L-Lysine 3,50 g
L-Methionine 0,80 g
L-Fenylalanine 2,86 g
L-Proline 2,36 g
L-Serine 2,79 g
L-Threonine 2,03 g
L-Tryptofaan 0,52 g
L-Tyrosine 2,13 g
L-Valine 2,72 g
* per 100 g poeder

Goed om te weten
Geen kunstmatige zoetstoffen,
Geen kunstmatige kleurstoffen,
Geen kunstmatige conserveringsmiddelen,
Geen gluten,
Lage GI,
Geproduceerd volgens GMP-normen.
EQ Anti Age Collageen Premium
Zoveel als 25% van de lichaamseiwitten bestaan uit collageen. Als men ouder wordt, vermindert het aantal collageen en rimpels verschijnen. In de leeftijd van 20 tot 30 jaar daalt de collageenproductie dramatisch. Nadat u 60 jaar bent geworden, is de productie van collageen met meer dan 35% gedaald.

- Collageen is het hoofdproteïne dat de primaire ondersteuningsstructuur van de huid vormt; Het geeft de huid sterkte en elasticiteit en heeft een unieke mogelijkheid om vocht te behouden.
- Vitamine A helpt bij het behoud van de normale huid
- Vitamine C helpt uw natuurlijke collageenproductie en verhoogt het energie metabolisme en vermindert vermoeidheid en uitputting
- Vitamine C/E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- Vitamine A/C draagt bij aan een normaal immuunsysteem
- Het is collageen met een laag molecuulgewicht, waardoor het veel makkelijker wordt voor het lichaam om dit speciale eiwit op te nemen. 

Inhoud per aanbevolen dagelijkse dosering (1 sachet / 4,74 g)
Vis collageen 4500 mg
Matcha Groene Thee 100 mg
Vitamine C 50 mg (63% *)
Duindoorn 25 mg
Vitamine B3 16 mg
Vitamine B5 3,5 mg (58% *)
* Van referentiewaarde RDI

Gebruik
EQ Anti Age Collageen is gemakkelijk te mengen in warm of koud voedsel of zoals drinken als thee, koffie, soep, yoghurt enz.

Dagelijkse aanbevolen dosering
1 zakje.

Allergie waarschuwing
Het product bevat eiwitten van vis en schelpdieren.

Goed om te weten
EQ Anti Age Collage is een natuurlijke bron van absorbeerbare collageen eiwitten
Het belangrijkste ingrediënt in EQ Anti Age Collageen is collageen uit vis, een volledig natuurlijk product.
Allergieën: Het product bevat eiwitten van vis en schelpdieren.
Bewaar op een droge plaats, 15-25 ° C, buiten bereik van kinderen.
Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtig en gezond dieet.
Geproduceerd volgens GMP-normen.