×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

dfgfgfd
Aanbieding!
Nanoemulsified liposomaal D3 K2

Nanoemulsified liposomaal D3 K2

 43,60

Ervaar verbeterde bot- en immuunondersteuning met Nano-geëmulgeerde vitamine D3/K2, ontworpen voor superieure opname van essentiële vitamines door geavanceerde liposomale toediening.

Uitverkocht

Beschrijving

Nano-geëmulgeerde vitamine D3/K2 is een premium supplement dat is ontworpen om de opname van vetoplosbare vitamines D3 en K2 te verbeteren voor optimale gezondheidsvoordelen. Door gebruik te maken van geavanceerde nanotechnologie zorgt deze formule ervoor dat elke voedingsstof wordt afgeleverd in kleine, stabiele liposomale blaasjes die beginnen te absorberen zodra ze de mond binnenkomen, waardoor ze een hoge biologische beschikbaarheid hebben. Vitamine D3 is cruciaal voor de gezondheid van de botten, de immuunfunctie en het algehele welzijn, terwijl vitamine K2, specifiek in de vorm van menaquinon-7 (MK-7), helpt bij het behouden van de botdichtheid en kracht.

  • Vitamine D3 (2500 IE per 0,5 ml): Ondersteunt de gezondheid van de botten, de immuunfunctie en de opname van calcium.
  • Vitamine K2 als menaquinon-7 (90 mcg per 0,5 ml): werkt synergetisch met vitamine D3 om sterke botten te behouden en de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen.