×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

Ruilen & Retourneren

Bij Orthovitality is het mogelijk om binnen 14 dagen een bestelling te retourneren. In deze periode kunt u de bestelling - of een deel daarvan - in de originele pakket verpakking terugsturen. Gebruikte of reeds geopende artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Retourneren van producten bij Orthovitality via:
Bosseweg 7b
5682 BA Best

U ontvangt het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat je de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Garantie
Op al onze producten is de wettelijk garantie van toepassing. Zoals de wet omschrijft: Alle producten binnen ons assortiment doen wat u er in alle redelijkheid van kunt verwachten.

Ruilen
Wilt u een product ruilen voor een ander product. Zorg dan dat je altijd eerst contact opneemt met onze via info@orthovitality.nl of +31(0)40-82 00 274, zodat u zeker weet dat dit product voorradig is.

Uitzonderingen retourneren
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.

Beschadigd product
Bij Orthovitality doen wij altijd onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Helaas gebeurt het toch in een enkel geval dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact op met onze klantenservice.

Ik heb een klacht waar kan ik terecht
Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u bij Orthovitality koopt. Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of hebt u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan uiteraard altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!