×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

dfgfgfd
Aanbieding!
Pro Basan complete 60gram

Pro Basan complete 60gram

 37,06

Pro Basan Complete biedt een unieke mix van 12 bacteriestammen, oplosbare vezels en B-vitamines om de spijsvertering te ondersteunen en een gebalanceerd darmmicrobioom te behouden.

Uitverkocht

Beschrijving

Pro Basan Complete is samengesteld om uw spijsvertering te ondersteunen met een robuuste mix van 12 verschillende soorten hooggedoseerde, effectieve micro-organismen, oplosbare vezels en B-vitamines. Dit uitgebreide supplement is ontworpen om een ​​evenwichtige darmflora te bevorderen en de spijsverteringsefficiëntie te verbeteren, terwijl het essentiële micronutriënten levert.

  • Bacterieculturen (12 stammen): Inclusief Bifidobacterium-, Lactobacillus-, Enterococcus- en Lactococcus-stammen ter ondersteuning van een gezond darmmicrobioom.
  • Oplosbare vezels (Fructo-Oligosacchariden en Inuline): Helpen de darmregelmaat te behouden en ondersteunen darmbacteriën.
  • B-Vitaminen: omvatten thiamine, riboflavine, niacine, pyridoxine, foliumzuur, cyanocobalamine, biotine en pantotheenzuur om metabolische functies en energieniveaus te ondersteunen.
  • Enzymen (Amylase): Helpt bij de afbraak van koolhydraten in suikers die gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen.