×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

CytoDetox: wat is het en hoe werkt het?

Ethem Nejat Ileri

Gifstoffen en ziekten

In 1974 stelde de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) dat 84% van alle chronische ziekten wordt veroorzaakt door gifstoffen uit het milieu. In de afgelopen 40 jaar is het aantal mensen met een chronische ziekte sterk toegenomen. Niet gek, want onze moderne wereld zit vol gifstoffen.

Bekijk het interview met Dr. Pompa, de ontwikkelaar van cytodetox over hoe je je lichaam en cellen kunt ontgiften:

Cellulaire toxiciteit (het ophopen van gifstoffen in onze cellen) is dan ook één van de grote epidemieën van deze tijd. Deze gifstoffen zijn volgens ons de onderliggende oorzaak van veel verschillende gezondheidsproblemen.

Geef je om je gezondheid? Dan begrijp je dat periodieke ontgifting absoluut noodzakelijk is. Het internet staat vol met producten die beweren het lichaam te ontdoen van gevaarlijke giftige stoffen. Helaas is er vaak geen wetenschappelijk bewijs voor het effect van deze producten. Er zijn maar weinig producten die echt resultaat laten zien.

Hier komt CytoDetox in beeld: een baanbrekend, wetenschappelijk bewezen product dat een revolutie teweegbrengt in het concept van cellulair detoxen (ontgiften).

Wetenschap en de kracht van de natuur

CytoDetox is een vooruitstrevend product dat het lichaam veilig en 100% natuurlijk op cellulair niveau ondersteunt in het verwijderen van gifstoffen. Denk hierbij aan zware metalen, chemicaliën, pesticiden en bio-toxines (gifstoffen van bacteriën en schimmels).

CytoDetox bevat fragmenten van moleculaire clinoptiloliet, afkomstig van zeolieten. Zeoliet is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal. Dit kleimineraal is honderdduizenden jaren geleden ontstaan, doordat vulkanische aswolken terechtkwamen in zouthoudend water uit zeeën en meren. Door de interactie tussen het zout en het vulkanische as ontstond er op de bodem van deze wateren een soort kleilaag. Onder invloed van heet water, dat door de thermische activiteit van de aarde ontstond, veranderde deze kleilaag in een zacht en poreus gesteente; zeoliet.

Zeolieten zijn negatief geladen en hebben een honingraatstructuur die giftige stoffen aan elkaar bindt en opsluit. CytoDetox is een uniek product met zowel wateroplosbare als onoplosbare zeolietmoleculen. Daarnaast maakt CytoDetox gebruik van een lipsomale technologie. Hierdoor lijken de moleculen op natuurlijke moleculen die aanwezig zijn in onze cellen. Dit zorgt ervoor dat de moleculen beter worden opgenomen door ons lichaam.

CytoDetox is het eerste product die deze twee technologieën (moleculaire clinoptiloliet-fragmenten en Liposomen) combineert om het natuurlijke ontgiftingsvermogen van je lichaam te ondersteunen.

- CytoDetox maakt gebruik van een gepatenteerd proces om de eerste echt gezuiverde en wateroplosbare moleculaire clinoptiloliet-fragmenten te maken.

- Door middel van een vloeistofchromatografie en een massaspectroscopie-analyse is aangetoond dat de moleculaire clinoptiloliet-fragmenten oplosbaar zijn in water. Ook is aangetoond dat deze fragmenten in moleculair gewicht variëren tussen 200 en 2000 Dalton. Dit wil zeggen dat de moleculen klein genoeg zijn om door het mitochondriaal membraan van een cel te gaan.

-CytoDetox clinoptiloliet-moleculen variëren in grootte van ongeveer 1 tot meer dan 1000 nanometer. Hierdoor ontstaan verschillende kooistructuren met de mogelijkheid om grotere hoeveelheden giftige stoffen te binden in verschillende lichaamssystemen.
-Unieke moleculaire clinoptiloliet liposomen leveren oplosbare clinoptiloliet direct in het lymfesysteem en de cellen. CytoDetox is het enige en eerste clinoptiloliet detox-ondersteuningsproduct dat gebruikmaakt van liposomale technologie voor intracellulaire detox-mogelijkheden.

-CytoDetox combineert twee krachtige volwaardige bindmiddelen: moleculaire clinoptiloliet-fragmenten en fulvaten, geleverd via Liposomal Cellular Transport Technology (LCTT).

De geschiedenis van zeoliet

Zeoliet staat bekend als natuurlijk ontgiftingsmiddel voor gifstoffen uit het milieu. Dit mineraal wordt gevormd door een chemische reactie tussen vulkanische as en zout water. Deze reactie, die tot 50.000 jaar kan duren om te voltooien, creëert een poreuze honingraatstructuur met een natuurlijke negatieve lading. Deze natuurlijke structuur werkt als een zeef voor giftige stoffen ,,. De giftige stoffen blijven als het ware in de kooistructuur hangen.
In het laatste decennium is de toepassing van zeolieten op het gebied van natuurlijke gezondheid sterk toegenomen. Hierdoor worden er steeds betere resultaten behaald. Ook is er steeds meer wetenschappelijk bewijs voor het effect ervan. De voordelen van het gebruik van zeoliet-poeders zijn daardoor onder de aandacht gekomen bij veel mensen. Het nadeel van deze poeders is echter dat deze zeoliet-moleculen groot zijn en uitsluitend gifstoffen kunnen binden in je mond, maag en darmen.

Moleculaire clinoptiloliet-fragmenten

Onlangs is er een gepatenteerd bedrijfseigen proces ontwikkeld, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het zeoliet kan versplinteren in kleinere structuren en kooien (moleculaire clinoptiloliet-fragmenten). Deze moleculaire clinoptiloliet-fragmenten zijn wateroplosbare deeltjes die klein genoeg zijn om de membranen van de darmwand, bloed-hersenbarrière en cellen te kunnen passeren. Met dit innovatieve proces is het nadeel wat veel zeoliet poeders hebben opgelost.

Het proces van verkleining van zeoliet is aangetoond met de beste analytische testen. Door analyse met vloeistofchromatografie massaspectroscopie is aangetoond dat de ontstane deeltjes oplosbaar zijn in water en variëren in grootte tussen 200 en 2000 Dalton (meer dan 10 keer kleiner dan nodig is om een mitochondriaal membraan van een cel te kunnen passeren).

Na grondige analyses is bovendien aangetoond dat de moleculaire clinoptiloliet-fragmenten het juiste moleculaire gewicht hebben om de kooi-achtige structuur te behouden. De eigenschappen van de kleinere moleculaire clinoptiloliet-fragmenten zijn vastgesteld door meerdere LC-MS analyses.

Om er verder voor te zorgen dat CytoDetox de celmembranen kan passeren, hebben we gebruikgemaakt van een cellulair afgiftesysteem dat onder meer door grote farmaceutische bedrijven is ontwikkeld, de zogenaamde liposomale technologie. Deze technologie is ontwikkeld om de opneembaarheid van medicijnen te verbeteren, zodat ze beter in het lymfesysteem, het bloed en cellen worden opgenomen.

CytoDetox gebruikt liposomale cellulaire transporttechnologie, om de hoeveelheid aan oplosbare moleculaire clinoptiloliet-fragmenten en grotere onoplosbare clinoptiloliet-deeltjes die buiten de cellulaire barrières aanwezig zijn, te verbeteren.

Liposomen versmelten met membranen, en kunnen vervolgens de inhoud vrijgeven in de cel. De liposomen die in CytoDetox aanwezig zijn, zijn klein en stabiel en variëren in grootte van 20 tot 250 nanometer. Geen enkel ander clinoptiloliet- of zeolietproduct maakt gebruik van deze liposomale technologie.

Ook is de CytoDetox-oplossing getest op zware metalen. De oplossing bevat geen detecteerbare 'vrije' aluminium of zware metaalvervuiling. Al onze clinoptiloliet-producten worden gezuiverd van gifstoffen door een proces waarvoor patent is aangevraagd. Dit proces voldoet aan alle FDA- en cGMP-specificaties.

Door deze zware metalen en andere gifstoffen eerst uit de kooien van de zeoliet te “wassen”, verhoogt dit automatisch ook de bindingscapaciteit van de oplosbare moleculaire clinoptiloliet-fragmenten en onoplosbare clinoptiloliet-deeltjes in het lichaam en de cellen. Hierdoor kunnen de “gewassen” zeoliet-deeltjes in het lichaam meer gifstoffen mee naar buiten nemen.

Oplosbaarheid

CytoDetox bevat wateroplosbare moleculaire clinoptiloliet fragmenten met gereinigde kooien, evenals grotere onoplosbare clinoptiloliet-deeltjes met gereinigde kooien. Dit is één van de redenen waarom CytoDetox zo uniek en effectief is.
Om het zeolietkristal om te zetten in een wateroplosbare kristal-oplossing, moet het kristal worden afgebroken in de juiste grootte en het juiste moleculaire gewicht.

De grootste uitdaging in de creatie van dit product, was het verkleinen van de zeoliet-moleculen en het creëren van functionele moleculaire clinoptiloliet-fragmenten. Tijdens het verkleinen moet er namelijk gezorgd worden voor het behoud van de kooiachtige structuren die nodig zijn om het bindend vermogen te behouden voor zware metalen en andere giftige stoffen.

Na grondig testen is vastgesteld dat de in water oplosbare moleculaire clinoptiloliet fragmenten in CytoDetox, de juiste grootte en het juiste moleculaire gewicht hebben om deze structuur in stand te houden.

De specifieke eigenschappen van de moleculaire clinoptiloliet-fragmenten zijn aangetoond door middel van vloeistofchromatografie en massaspectrometrie (LC-MS) en ligt tussen 200 en 2000 Dalton en is daarmee klein genoeg om het mitochondriaal membraan van de cellen te passeren.

Grootte

CytoDetox bevat clinoptiloliet met een moleculaire grootte van ongeveer 1 tot meer dan 1000 nanometer. Doordat er verschillende maten clinoptiloliet aanwezig zijn, zijn er ook verschillen grote clusters van kooistructuren. Hierdoor heeft CytoDetox het vermogen om grotere hoeveelheden giftige stoffen te binden in verschillende lichaamssystemen. Denk hierbij aan de darmen en de bloedbaan, evenals het extracellulair, intracellulair en lymfatisch systeem.

Zuiverheid & testen

Elke serie CytoDetox ondergaat een volledige microbiologische test, volgens de strenge eisen die de gezondheidsindustrie stelt. Bovendien werkt het laboratorium volgens de FDA, cGMP of GLP (Good Laboratory Practices). De gebruikte methodologie zijn de methodologieën van de United States Pharmacopeia (USP)/Bacteriological Analytical Manual (BAM) en de Association of Analytical Chemists (AOAC). Ook de testresultaten met betrekking tot zware metalen en micro-organismen van de gezuiverde CytoDetox voldoen aan alle strenge normen en eisen.

Verhoogd bindmechanisme en capaciteit dankzij fulvaten

Om de CytoDetox met de nieuwe moleculaire clinoptiloliet-fragmenten nog meer te verbeteren, is er gekozen ze te combineren met een natuurlijk organisch zuur, genaamd fulvaten. Dit verbetert de opname van zware metalen en verhoogt de bindingscapaciteit van het product.
Fulvaten bevatten meer dan 33 soorten organische zuren, aminozuren en sporenelementen die allemaal gunstig kunnen zijn voor onze cellen. Fulvaat-fragmenten zijn afkomstig van humaten. Humaten zijn erg stabiele organische stoffen, gevormd door de microbiële afbraak van organische massa. Humaten zijn een mengsel van humine, fulvozuur en humuszuur.
Fulvaten hebben een verhoogde oplosbaarheid en een lager moleculair gewicht met behoud van fenolische carboxyl zuurgroepen. Fulvozuren binden metalen door een chelatieproces. Ook geeft onderzoek aan dat fulvinezuren een natuurlijke redox-molecuul zijn met een antioxidante werking en zo schadelijke vrije radicalen gifstoffen in het lichaam kunnen neutraliseren.

CytoDetox: veilige en natuurlijke ondersteuning voor het hele lichaam zonder bijwerkingen

CytoDetox biedt een allesomvattend detox-ondersteuningssysteem met in water oplosbare moleculaire clinoptiloliet-fragmenten, grotere clinoptiloliet-moleculen en fulvaten. Deze moleculen en fulvaten reiken verder dan de dikke darm en de lever, waardoor het natuurlijke vermogen van je lichaam om te ontgiften in elke cel wordt ondersteund.

De clinoptiloliet- en liposomaletechnologie bevatten ingrediënten uit de natuur, zonder allergenen of bijwerkingen. Bij inname begint het onmiddellijk te werken.

De clinoptiloliet-moleculen hebben een sterk bindend vermogen om het vrijkomen van gifstoffen en de herverdeling ervan te voorkomen. Dit is een veelvoorkomend probleem bij veel andere detoxificatiemiddelen.

CytoDetox staat dan ook bekend als een "echt bindmiddel". CytoDetox is ontworpen om het lichaam te helpen bij het verwijderen van gifstoffen die de natuurlijke gezondheidstoestand van het lichaam in de weg staan.

Inname advies

Dagelijks onderhoud
CytoDetox in de aanbevolen dagelijkse dosis is bedoeld ter ondersteuning van het natuurlijke vermogen van je lichaam om te ontgiften, en om oxidatieve stress door dagelijkse blootstelling aan giftige stoffen te bestrijden.

Neem 0,5 - 1 ml oraal (1/2 - 1 druppelaar), 2 tot 3 keer per dag.

14 dagen Ultra Detox:

Periodiek te gebruiken voor diepere cellulaire reiniging.
Neem gedurende 14 dagen 4 keer per dag 1 ml (1 druppelaar).

Opmerking: Neem je de Ultra Detox-dosering? Dan is het belangrijk om na deze 14 dagen een pauze van 7 tot 14 dagen in te lassen (off-cycle).

Je maakt dus 14 dagen gebruik van de CytoDetox, gevolgd door een pauze van 7 tot 14 dagen. De dosering kan tijdens de pauze ook verlaagd worden naar het onderhoudsniveau.

Belangrijke aanbevolen instructies:

-We raden aan om CytoDetox op een lege maag, of 30 minuten na het eten, in te nemen.
-Voor een beter effect, adviseren we om gedurende 15-30 minuten na inname van CytoDetox niet te eten of te drinken.
-Neem CytoDetox onder de tong en laat het 30 seconden in de mond, voordat je het doorslikt.
-Drink 2 tot 3 liter gezuiverd water per dag voor optimale resultaten.
-Als er ongemakkelijke detox-symptomen optreden (zoals misselijkheid, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, enz.): onderbreek dan je gebruik en bespreek dit met je behandelaar.