×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

Zo kom je op natuurlijke wijze van darmklachten af: met Pro Em San

Zo kom je op natuurlijke wijze van darmklachten af: met Pro Em San

Start je een antibioticakuur en ervaar je daar darmklachten van? Probiotica is de oplossing. We stellen je graag voor aan Pro Em San: de probiotica van Tisso. 

Wat is probiotica?

Probiotica zijn levende micro-organismen die je darmflora verbeteren of herstellen. Deze micro-organismen zijn meestal bacteriën, hoewel sommige probiotica ook gisten kunnen bevatten. Pro Em San bestaat uit melkzuurculturen.

Probiotica komen van nature voor in bepaalde voedingsmiddelen, zoals yoghurt, kefir, zuurkool, kimchi en miso. Ze kunnen ook worden ingenomen als voedingssupplementen in de vorm van capsules, tabletten of poeders.

Probiotica kunnen ook helpen bij een antibioticakuur of diarree. De specifieke gezondheidsvoordelen van probiotica kunnen echter variëren afhankelijk van het type probiotische stam en de gezondheidstoestand van jou als gebruiker.

Zo weet je of je probiotica nodig hebt

Denk je dat jouw darmen uit balans zijn en wel wat hulp kunnen gebruiken? De darmen kunnen zeker een zetje in de rug gebruiken bij:

  • Een antibioticakuur: antibiotica doden niet alleen schadelijke bacteriën, maar kunnen ook gunstige bacteriën in je darmen doden, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Probiotica kunnen helpen om de darmflora na een antibioticakuur weer in balans te brengen.
  • Ondersteuning van je immuunsysteem: een gezonde darmflora speelt een rol bij het ondersteunen van een sterk immuunsysteem. 

Ondersteun je darmflora op natuurlijke wijze

Probiotica is een verstandige eerste stap. Maar je kunt nog meer doen om je darmen op natuurlijke wijze te ondersteunen.

  • Voedingsvezels: eet een vezelrijk dieet met veel groenten, fruit, peulvruchten en noten. Vezelrijke voedingsmiddelen helpen bij het voeden van de goede bacteriën in je darmen en bevorderen een gezonde darmflora.
  • Gefermenteerde voedingsmiddelen: voeg gefermenteerde voedingsmiddelen toe aan je dieet, zoals yoghurt, kefir, zuurkool, kimchi, miso en kombucha. Deze voedingsmiddelen bevatten natuurlijke probiotica die de darmflora kunnen herstellen en versterken.
  • Prebiotische voedingsmiddelen: eet voedingsmiddelen die prebiotica bevatten, zoals knoflook, uien, prei, asperges, bananen en glutenvrije haver. Prebiotica zijn voedingsvezels die als voedsel dienen voor de goede bacteriën in je darmen.
  • Beperk bewerkte voedingsmiddelen: vermijd of beperk bewerkte voedingsmiddelen, geraffineerde suikers en kunstmatige zoetstoffen.
  • Omega-3 vetzuren: eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren, zoals vette vis (zalm, makreel, haring), lijnzaad, chiazaad en walnoten.
  • Verminder stress: beheers stress door middel van ontspanningstechnieken zoals meditatie, yoga, wandelen of ademhalingsoefeningen. Langdurige stress kan een negatieve invloed hebben op de darmflora.
  • Voldoende slaap: zorg voor voldoende en kwalitatieve slaap, omdat slaapgebrek de darmgezondheid kan beïnvloeden.
  • Hydratatie: drink voldoende water gedurende de dag om de spijsvertering te ondersteunen en de darmfunctie te bevorderen.

Wat maakt Pro Em San probiotica van Tisso zo uniek?

Pro Em San bevat maar liefst 31 hoge doseringen van micro-organismestammen van de a. bifido en lactobacteriën. Deze levende organismen beschermen zichzelf tegen ons maagzuur, waardoor ze effectief verder in het maag-darmstelsel terechtkomen. Naast goede micro-organismen, bevat dit voedingssupplement 24 speciaal geselecteerde kruiden- en plantenextracten die op hun beurt de spijsvertering ondersteunen. Een ideale combinatie om je op weg te helpen. 

Zij zijn blij met de probiotica van Tisso

“Een makkelijk in te nemen product, wat ik gebruik om mijn darmflora te herstellen na een coloscopie.”

“Darmen knappen er echt van op. Al veel minder last na 1 maand.”

“Goed product. Snelle levering, goede prijs!”

Bestel Pro Em San en probeer het zelf

Pro Em San heeft 24 bijzondere kruiden en 31 bacteriestammen om je darmen weer op weg te helpen. Begin je voor het eerst met dit supplement? Raadpleeg dan eerst even een gezondheidsprofessional.  

Bestel Pro Em San