×
Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Geen producten in de winkelwagen.

Opgeblazen gevoel? Atrantil is de oplossing!

Opgeblazen gevoel? Atrantil is de oplossing!

Een opgeblazen gevoel, winderigheid, boeren, diarree, obstipatie: het zijn geen fijne ervaringen. Het is wél een groot teken aan de wand dat er iets mis is in je darmflora. Nu heb je vast weleens van probiotica gehoord, maar er is een snellere oplossing met een unieke formule: Atrantil!

Wat is Atrantil precies?

Atrantil draagt bij aan een evenwichtige darmflora. Het helpt ongewenste overtollige fermenterende bacteriën in je dunne darm te verminderen, waardoor de balans van je maag en darmen verbetert. Atrantil is een unieke formule, ontwikkeld door de bekende Amerikaanse gastro-enteroloog dr. Kenneth Brown. Dat is dus echt wat anders dan een probioticum. 

Hoe werkt Atrantil?

Atrantil bevat een speciale samenstelling van 3 plantaardige ingrediënten: 

 1. Quebracho colorado extract
 2. Witte paardenkastanje extract (Horse Chestnut of Aesculus hippocastanum) 
 3. Pepermunt (Mentha balsamea of Mentha x piperita)

Elk ingrediënt kent een eigen werking. Samen vormen ze een krachtige combinatie die vooral de dunne darm positief beïnvloedt.

De actieve stoffen in Atrantil behoren tot de flavonoïden en saponinen. Deze stoffen zijn van nature aanwezig in planten. Er zijn veel verschillende soorten en variaties met ieder hun eigen werking.

Bij bacteriële overgroei in het maag-darmkanaal ontstaat er te veel productie van waterstof, methaan en kooldioxide. Dit zorgt voor maag- en darmklachten. De flavonoïden uit het Quebracho colorado extract binden met waterstof. En de saponinen uit het Witte paardenkastanje extract stoppen de methaanproductie.

Om optimaal gebruik te maken van de effecten ervan op het lichaam, moeten de extracten van goede kwaliteit zijn én in de juiste dosis toegediend. De capsules van Atrantil bevatten de juiste hoeveelheid aan werkzame stoffen. Ook zijn de ingrediënten van de beste kwaliteit. Daardoor werkt Atrantil optimaal.

Wat zijn de voordelen van Atrantil?

 • Atrantil is 100% natuurlijk 
 • Het bevat drie krachtige, plantaardige ingrediënten
 • Atrantil is ontwikkeld door dr. Kenneth Brown, een bekende gastro-enteroloog
 • De capsules bevatten géén allergenen zoals gluten en soja
 • Ze zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en GMO’s
 • Het werkt goed tegen bacteriële overgroei

Zij zijn blij met Atrantil:

“Ik gebruik dit product nog maar 3 weken en ik merk nu al het verschil in mijn gezondheid. Dit product is mij aanbevolen om een overgroei van bacteriën (SIBO) in mijn dunne darm tegen te gaan en na 1 week merkte ik al verbetering. Absolute aanrader in de strijd tegen SIBO. Overleg eerst wel met een deskundige voordat je met dit product aan de gang gaat in het kader van of dit wel passend is voor jouw situatie :)”

“Het middel werkt goed!”

“Ik heb het op aanraden van een kennis gekocht. Het zou goed zijn voor pds symptomen zoals buikpijn. Ik neem het nog niet zo lang, omdat ik eerst mijn andere medicatie wilde opgebruiken. Ik lees er wel veel goeds over. Daarom heb ik het zelf ook gekocht. Ik hoop dat het helpt bij de pijn. Ik wil een tweede review schrijven binnen ongeveer 2 maanden. Dan heb ik zeker en vast al meer ervaring met dit product.”

Je lichaam nog meer ondersteunen? Probeer dit!

Atrantil werkt enorm snel en heeft al veel mensen van hun darmklachten afgeholpen. Maar als je je lichaam nog wat extra wilt ondersteunen, kun je het volgende proberen: 

 • Dieetveranderingen: pas je dieet aan om de groei van fermenterende bacteriën te verminderen. Vermijd voedingsmiddelen die fermentatie bevorderen, zoals suikers, geraffineerde koolhydraten (witbrood, gebak, snoep), alcohol en sommige zuivelproducten. Kies in plaats daarvan voor vezelrijke voedingsmiddelen zoals groenten, fruit en peulvruchten.
 • Prebiotica: voedingsmiddelen die prebiotica bevatten, zoals knoflook, uien, prei, banaan, haver en cichoreiwortel, kunnen gunstige bacteriën in de darmen voeden en helpen om het evenwicht te herstellen.
 • Gember: gember heeft antibacteriële eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ongewenste bacteriën. Voeg gember toe aan je maaltijden of drink gemberthee.
 • Knoflook: knoflook staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en kan helpen om bacteriën in de darmen te verminderen. Voeg verse knoflook toe aan je gerechten.
 • Kruiden zoals oregano en tijm: deze kruiden hebben antimicrobiële eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van overtollige bacteriën in de darmen.
 • Vermijd stress: stress kan de darmgezondheid beïnvloeden en de groei van schadelijke bacteriën bevorderen. Zoek naar manieren om stress te verminderen, zoals meditatie, yoga, wandelen of andere ontspanningstechnieken.

Goed om te weten: Atrantil is geen probioticum

Atrantil is géén probioticum. Atrantil kan snel werken, namelijk al binnen een paar uur na inname. 

We raden je aan om deze dosis aan te houden:

Neem 3 x per dag twee capsules bij de maaltijd. Houd dit aan tot je verbetering merkt. Vervolgens ga je over op een onderhoudsdosering: bijvoorbeeld 3 x per dag één capsule bij elke hoofdmaaltijd.

Zijn er bijwerkingen van Atrantil?

De werking van Atrantil is goed bestudeerd en geeft normaal gesproken geen bijwerkingen. Toch kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat Atrantil een Herxheimer-reactie (koorts, hoofdpijn, misselijkheid, malaise, spierpijn) veroorzaakt. Deze reactie is tijdelijk. Mocht dit gebeuren, verlaag dan de dosis Atrantil of stop met het gebruik ervan.

Bestel Atrantil en probeer het zelf

Atrantil heeft veel gezondheidsvoordelen en brengt je darmflora in een mum van tijd in balans. Begin je voor het eerst met dit supplement? Raadpleeg dan eerst even een gezondheidsprofessional.  

Bestel Atrantil